Velgenshop.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Velgen.eu

Wanneer het gaat om de beste velgen dan moet u zeker bij Velgen,eu zijn. Hier vindt u de beste velgen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Er zijn verschillende soorten velgen en in verschillende formaten. Naast de verschillende velgen kunt u hier ook banden en accessoires vinden voor uw auto. Wat u ook zeker mag weten is dat u hier gratis montage krijgt! Indien u meer vragen heeft over de velgen, banden of zelfs over de montage dan kunt u ze op de werkdagen bereiken op het nummer 0900 – 33 111 33 en dat wel tussen 8:00am en 20:00pm. Hele vriendelijke mensen die u op hun best te woord staan en u met de juiste informatie tegemoet komen. Klanten worden hier zeker als een koning en koning behandeld, Velgen.eu weet dat zij bestaan alleen om hun klanten en dat zij zonder de klanten het niet zo ver zouden brengen. Bekijkt u alles op hun website en ontdek zelf wat ze allemaal kunnen gaan betekenen voor u als klant. Als u wilt weten hoe het met de betaalmethodes staat, dan mag u zeker verder lezen, want dat gaan wij hier nu delen met u.

Betaalopties Velgen.eu

U wilt zeker weten hoe u voor uw bestellingen kunt gaan betalen bij Velgen.eu, hier staan zij in een rijtje:

 • iDEAL
 • Creditcard

Dit zijn de 2 betaalmethodes die u kunt gaan toepassen bij Velgen.eu. Natuurlijk zijn er ook andere andere betaalmethodes, jammer genoeg gebruikt Velgen.eu deze methodes nog niet. Wij gaan u toch een beetje vertellen over deze methodes. leest u verder.

Vvv bon inleveren bij Velgen.eu

De vvv bonnen kent u zeker wel. Het zijn de meest gebruikelijke bonnen in Nederland. U kunt ze kopen en dan afgeven aan de gene die u wenst te verrassen. Die persoon zal op zijn of haar beurt een winkel of bedrijf uitkiezen waar deze bonnen verzilverd worden en dan daar hun bonnetje besteden en verzilveren. Jammer genoeg staan niet alle bedrijven deze bonnen toe, zo ook Velgen.eu!

Betalen met bitcoins bij  Velgen.eu

Indien u bitcoin gebruiker bent dan weet u zeker al dat er enkele bedrijven zijn die deze coins als betalingen accepteren. Helaas zijn het enkelen maar die van start zijn gegaan met deze betaalmethode, misschien komen er in e toekomst meerdere webshops, winkels en bedrijven erbij. Velgen eu. behoort ook nog niet tot deze groep, indien zij erbij komen dan gaan wij hier een melding achter laten.

Achteraf betalen

Achteraf betalen kent u vast wel als afterpay. Het is in simpele woorden uitgedrukt achter af betalen, dus eerst uw bestelling ontvangen en dan achter af betalen. Als u binnen uw bedenktijd de spullen toch wenst terug te sturen dan betaalt u in die gevallen ook niet voor uw bestelling. Tot ons spijt wordt deze methode hier bij Velgen.eu nog niet aangeboden, misschien in de toekomst wel?

Velgen.eu review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 116 times, 3 visits today)
Voordelen
 • iDEAL betaling mag hier toegepast worden
 • Nadelen
 • VVV bonnen worden hier niet geaccepteerd
 • Velgen.eu Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie