Velgenshop.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Velgenshop.nl

Velgenshop.nl is de grootste banden en velgen shop in Nederland en Belgie. U kunt bij hun niet alleen online bestellingen plaatsen en diensten afnemen, maar ook in de verschillende winkels die verspreid liggen in Nederland. Verschillende soorten en modellen aan velgen en banden kunt u vinden bij hun. Indien u niet zoveel weet heeft over de banden en de velgen dan kunt u hun ook raadplegen. Zij geven altijd goed informatie door aan hun klanten. Hun klantenservice weet precies op welke professionele en vriendelijke manier zij hun klanten tegemoet moeten komen en hoe zij alle problemen en vragen van klanten moeten aanpakken. Als u de online webshop wenst te bezoeken dan kunt u een kijkje nemen op www.velgenshop.nl. Alle informatie en contact gegevens kunt u op hun webpage terug vinden. Het zijn allemaal spullen van top kwaliteit. Ook de betaalmethodes die u hier krijgt zijn zeer betrouwbaar, lees hieronder meer daarover.

Betaalopties Velgenshop.nl

Wij gaan hieronder een rijtje plaatsen met betaalopties voor u. Deze opties kunt u hier bij dit webwinkel toepassen.

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Mistercash
 • Paypal
 • Overboeking

Dit zijn de betaalmogelijkheden die u kunt gaan toepassen bij Velgenshop.nl. Het zijn allemaal betrouwbare opties en hieronder gaan wij enkele opgesomde en enkele andere betaalmethodes delen met u.

Overboeking

Bij de overboeking gaat u eerst het bedrag van uw bestelling overmaken, als dat al is ontvangen wordt er aan uw bestelling gewerkt en binnen 48 uren geleverd voor u.

Vvv bon inleveren bij Velgenshop.nl

De bekende vvv bonnen worden jammer genoeg hier niet verzilverd. U kunt hier voor uw bestelling niet betalen met de vvv bonnen. Als Velgenshop.nl deze bonnen in de toekomst wel zal accepteren, gaan wij hier een melding achter laten.

Betalen met bitcoins bij  Velgenshop.nl

Er zijn enkele bedrijven die deze coins ook als betalingen accepteren. Helaas kan dit niet bij Velgenshop.nl. Zij doen geen zaken met bitcoins. U zou voor uw bestelling hier niet met de coins kunnen betalen. Indien dit in de toekomst veranderd, dan zullen wij u dat hier ook doorgeven.

Achteraf betalen

Achteraf betalen die mensen ook kent als afterpay kunt u hier niet toepassen. Indien Velgenshop.nl deze methode zal toevoegen aan hun betaalmethode lijstjes, dan gaan gaan wij dat hier zeker aanpassen voor u.

Velgenshop.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 28 times, 1 visits today)
Voordelen
 • iDEAL betalen mag zeker
 • Betalen met mistercash mag hier ook toegepast worden
 • Als u met Paypal wilt betalen dan mag dat ook
 • Nadelen
 • Bitcoins kunt u hier niet gebruiken om te betalen
 • Velgenshop.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie