WE Fashion betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

 WE Fashion

WE Fashion is een webshop waar je voor al uw kleren, schoenen en accessoires kunt wezen. Ze hebben een ruime assortiment voor zowel mannen als vrouwen. Ook de kinderen komen hier aan hun trekken, want voor hun is er ook een aparte categorie gemaakt. Klikt u op de gewenste categorie, dan ziet u gelijk wat u allemaal kunt bezichtigen. Zij hebben ook een maat tabel beschikbaar gesteld, zodat u kunt gaan kijken welke maat u kunt kiezen, studenten hebben ook extra voordelen bij WE Fashion. Je mag via hun WE Fashion app ook spullen bekijken en bestellingen plaatsen, de contact gegevens staan online en kunt u ze bellen voor uw vragen en opmerkingen. De instructies over levering en retourneren staan ook online vermeld, de betaal methodes die uiteraard ook belangrijk zijn, gaan wij hier verder in dit artikel naar voren schuiven voor u.

Betaalopties  WE Fashion

U mag uit deze betaalmethodes gaan kiezen bij WE Fashion:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Afterpay
 • Paypal
 • WE Gift Card

In dit artikel gaan wij enkele van deze betaalopties uitleggen en ook 2 andere die WE Fashion niet gebruikt, maar die wel heel bekend zijn nu en door veel bedrijven gebruikt worden.

WE Gift Card

WE Fashion heeft zijn eigen giftcards die u kunt opkopen en schenken aan iemand, u mag ze verzilveren en betalen voor uw bestelling. Om te betalen, gaat u de kraslaag moeten verwijderen en de code moeten invoeren. Indien u hier meer over wilt weten, dan mag u WE Fashion contacten en geven zij u de instructies door.

Vvv bon inleveren bij  WE Fashion

De vvv bonnen zijn ook gift cards die je kunt verzilveren en betalen, maar deze kun je helaas niet bij WE Fashion gebruiken, alleen de WE Gift Cards accepteren zij, als zij in de toekomst gaan uitbreiden met de vvv bonnen, dan gaan wij u zeker een update geven.

Betalen met bitcoins bij  WE Fashion

De Bitcoin betaling mag je hier ook niet toepassen, het is wel een optie die je bij andere bedrijven kunt hanteren, waarbij je dan met de coins kunt gaan betalen, maar WE Fashion is niet zo ver, indien zij in de toekomst gebruik zullen maken van deze methode dan leest u dat ook hier terug.

Achteraf betalen

U mag zeker gebruik maken van het achteraf systeem. Hier ontvangen de klanten eerst hun bestelling thuis en daarna pas betalen zij. In de tussen tijd mogen de klanten zelf kiezen, willen zij de spullen behouden, dan betalen zij ervoor, indien zij de spullen toch niet willen binnen de 14 dagen dan mogen zij die terug sturen.

WE Fashion review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 377 times, 1 visits today)
Voordelen
 • klanten mogen gerust met afterpay betalen
 • de bekende iDEAL betaling hebben zij ook
 • Met een creditcard mag u ook betalen
 • Nadelen
 • Bitcoins worden niet geaccepeteerd
 •  WE Fashion Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie