Wehkamp.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Wehkamp.nl

Wehkamp.nl is een online webshop waar je van a tot z kunt kopen, ze hebben verschillende spullen die zij aan de man brengen op een hele eenvoudige en aantrekkelijke manier. Online winkelen is niet meer weg te denken, een ieder past het toe. Het is snel eenvoudig en ook heel veilig, op vele producten krijgt u garanties en indien u vragen heeft dan zijn zij telefoons en online te bereiken. Hun klantenservice is top, zij staan altijd achter u om u te helpen. Als u vragen heeft over retourneren en gratis verzendingen dan kunnen zij u ook hierover informatie geven.

Betaalopties Wehkamp.nl

Wanneer het om betalen gaat bij online webshops dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Wehkamp is dat ook zo, je krijgt verschillende opties waarmee je kunt betalen. Dit zijn de volgende betaalmethodes die u hier kunt toepassen:

 • iDEAL,
 • Creditcard
 • Achteraf
 • Gespreid betalen ( Termijn betalen )
 • Wehkamp cadeaubon

Wij gaan hieronder meer vertellen over enkele betaal methodes.

Vvv bon inleveren bij Wehkamp.nl

Een VVV bon is een cadeaubon die door 23000 winkels geaccepteerd wordt. Wehkamp hanteert deze betaalmethode nog niet. Indien zij dit in de toekomst wel gaan doen, dan stellen wij u zeker op de hoogte hiervan.

Wehkamp cadeaubon

De VVV bonnen worden hier niet gebruikt, maar wel de Wehkamp cadeaubonnen. Deze bonnen kun je bij de kassa verzilveren door de code van 16 cijfers en letters in te vullen en zo worden je rekeningen betaald.

Betalen met bitcoins bij Wehkamp.nl

Bitcoins zijn wereld bekende coins waarmee u kunt betalen, precies zoals dat met de normale euro’s zou gaan. Wehkamp maakt nog geen gebruik hiervan, misschien in de toekomst wel.

Achteraf betalen

Het achteraf betalen wordt door heel veel bedrijven gehanteerd en veel mensen maken gebruik hiervan. Je betaalt pas nadat je je spullen hebt ontvangen. Mocht het zijn dat u de geleverde producten niet meer wenst, dan stuurt u die terug en betaalt u niet daarvoor, u zou alleen betalen voor de producten die u zou houden bij u.

Wehkamp.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 2.147 times, 2 visits today)
Voordelen
 • Ideal betalen, een betaalmethode die veel mensen gebruiken.
 • Je mag gespreid betalen, dus niet alles in 1 keer.
 • Achteraf betalen, iets dat een ieder graag gebruikt en handig vindt.
 • Nadelen
 • Wehkamp maakt geen gebruik van VVV bonnen.
 • Wehkamp.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie