Winparts betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Winparts

Bij Winparts kunt u spullen bestellen voor uw auto. U gaat hier onder andere auto onderdelen, auto matten, spiegels, ruitenwissers, dakdragers, olie en verschillende banden. Het zijn spullen van geweldige kwaliteit, u gaat helemaal geen spijt hebben van uw bestelling en uw spullen. Op hun website gaat u alles zien onder verschillende sub categorieën. De website is heel overzichtelijk en u gaat helemaal geen moeite hebben om het te volgen. Als u toch op vragen stuit, dan mag u zeker ook contact opnemen met hun, de contact gegevens staan ook vermeld op hun webpage. Ook de betaalopties kunt u op de website aantreffen. Wij gaan u verder in dit artikel vertellen over de betaalopties die zij toepassen en ook enkele andere methodes.

Betaalopties Winparts

Hieronder ziet u de volgende betaalopties die u kunt gaan toepassen bij Winparts. Het zijn er genoeg waaruit u een keus kunt gaan maken:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Paypal
 • Bancontant
 • Klarna
 • Afterpay

Hieronder gaan wij u meer vertellen over de Klarna betaling en de Afterpay service die zij aan hun klanten bieden. Ook gaan wij u meer vertellen over andere betaalopties die zij niet bieden aan hun klanten, maar die heel bekend zijn.

Klarna

Klarna is een bedrijf die voor klanten voorschiet. Wanneer klanten bestelling hebben geplaatst en wetend at zij het niet in 1 keer gaan kunnen betalen, dan gaan zij naar Klarna en die betaalt hun bestelling voor hun en dan gaat u Klarna achteraf betalen.

Vvv bon inleveren bij Winparts

De vvv bonnen zijn nu heel bekend geworden in Nederland. Je kunt een ieder blij maken met zo een bonnetje. Helaas kunnen deze bonnen niet overal verzilverd worden, ook niet bij Winparts. Als dit in de toekomst zal veranderen dan dan gaan wij dat hier ook aanpassen voor u.

Betalen met bitcoins bij Winparts

Weet u dat de waarde van de Bitcoins door de jaren heen zijn toegenomen? Dit is de reden waarom heel veel bedrijven deze coins ook als betaling accepteren. Maar niet alle bedrijven laten het toe, Winparts is 1 van deze bedrijven, indien dit in de toekomst zal veranderen dan leest u dat hier zeker terug.

Achteraf betalen

Bij Winparts mag u zeker achteraf betalen, het is een manier van betalen de klanten als prettig ervaren en heel graag toepassen. U mag gerust uw bestelling eerst ontvangen en dan achteraf betalen. Als u de bestelling niet meer wenst, dan kunt u de spullen terug sturen en dan hoeft u niet te betalen voor uw bestelling.

Winparts review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 65 times, 1 visits today)
Voordelen
 • betaal met de bekende iDEAL
 • Creditcards worden hier geaccepteerd
 • afterpay mag ook
 • Nadelen
 • Bitcoins zijn hier niet toegestaan
 • Winparts Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie