Wohi.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Wohi.nl

Wohi.nl mag je zeker bezoeken als je heel veel verschillende spullen op 1 webpage wilt gaan vinden. Het is een webshop die een uitgebreide assortiment heeft. Van schoenen tot aan spullen voor de keuken en woning kunt u hier vinden. Ook de kinderen komen aan hun trekken, omdat zij hier een keus kunnen maken uit heel veel speelgoederen.Kortom je kan zeker 80% van de spullen die u zoekt hier terug vinden. Let wel zelfs een boeket kunt u hier bestellen en iemand blij maken ermee. Zit u te denken aan de verzending? Ook dat is goed geregeld, als u hun website openslaat dan ziet u gelijk wat u allemaal gaat betalen aan verzendkosten en wanneer u niks hoeft te betalen, u ziet gelijk eronder hoe het staat met het retourneren en wat de voorwaarden zijn. Hieronder volgt er meer over de betaalmogelijkheden die Wohi.nl hanteert.

Betaalopties Wohi.nl

Hoe kan ik bij Wohi.nl betalen, is er maar 1 manier van betalen of zijn er verschillende opties beschikbaar? Natuurlijk zijn er meerdere opties om te betalen bij hun, hieronder delen wij dat met u, verder in dit artikel gaan wij in op enkele van deze betaal methodes die zij gebruiken en ook enkelen die zij niet gebruiken. Hier volgen de betaalmogelijkheden.

 • IDEAL
 • Paypal
 • Creditcards van Visa en Eurocard
 • Afterpay
 • Mistercash

Vvv bon inleveren bij Wohi.nl

U merkt het zelf, in de ritje hierboven komt de vvvbon niet voor. Wohi.nl biedt deze optie nog niet aan klanten om hun rekeningen te betalen met deze bonnen. Mocht dit in de toekomst wel gebeuren, dan laten wij u dat zeker weten.

Betalen met bitcoins bij  Wohi.nl

Ook het betalen met Bitcoins is niet toegestaan bij Wohi.nl. Het is wel een manier van betalen die door heel veel landen en mensen gebruikt wordt, maar Wohi.nl maakt nog geen gebruik hiervan, gebeurd dat later toch, dan leest u het zeker terug.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is wel toegestaan bij Wohi.nl, je mag gerust je bestelling plaatsen, je spullen thuis ontvangen en daarna bepalen of je ze wilt behouden of niet. Als wel dan betaalt u ervoor als niet dan stuurt u deze terug en betaalt u alleen de verzendkosten.

Wohi.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 125 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betalen met iDEAL
 • Afterpay optie beschikbaar
 • Betalen met de bekende methode: iDEAL
 • Nadelen
 • Betalen met vvv bonnen niet toegestaan
 • Wohi.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie