Zandri.nl betaalopties – Met deze opties kun jij hier betalen

Zandri.nl

Wanner wij het over Zandri.nl hebben dan kunnen wij gelijk aangeven dat klanten hun met een 9 beoordelen en heel veel positieve reacties achterlaten voor hun. Hier kunt u van A tot Z vinden voor uw auto, van banden tot kleine accessoires. Alles tegen hele redelijke prijzen, Indien klanten niet tevreden zijn met de spullen, kunnen zij die ook gratis retourneren. Zij weten precies wat hun klanten nodig hebben, zij hebben ruim 100.000 parts en 20 jaren ervaring, het kan gewoon niet mis gaan bij hun. Als u ook met vragen zit, dan kunt u gerust de klanten service contacten en al uw vragen en twijfels met hun bespreken. Als u hun webpage gaat bezoeken gaat u zelf zien dat u daarvan ook al tevreden en blij zult worden. Van uitleg tot prijzen, alles staat daar heel duidelijk en overzichtelijk aangegeven. Neem een kijkje bij hun en u zult er geen spijt van hebben. Over de betaalopties gaan wij hieronder verder.

Betaalopties Zandri.nl

Het betalen moet nooit beperkt zijn, klanten moeten zeker meerdere opties krijgen. Bij Zandiri.nl krijgt u deze optie wel, we hebben een betaalmethodes in een rijtje voor u geplaatst.

 • iDEAL
 • Vooruitbetaling
 • Mistercash
 • Paypal
 • Creditcard
 • Afterpay
 • Rembours

Dit zijn de opties die u als klant bij Zandri.nl krijgt om voor uw bestellingen te betalen. Hieronder gaan wij u meer vertellen over enkele betaalopties die hierboven zijn genoemd en weer enkelen die hier niet opgesomd staan.

Vooruitbetaling

Bij de vooruitbetaling gaat u eerst betalen en als uw bestelling binnen is dan gaat men gelijk aan het verzenden van uw pakketje beginnen. In de meeste gevallen gebeurd dat binnen 48 uren. Het is een betrouwbare methode die u hier zeker mag toepassen.

Vvv bon inleveren bij Zandri.nl

Vvv bonnen zijn geen onbekende bonnen, mensen gebruiken deze giftcards om hun geliefden en naasten mee blij te maken. Jammer genoeg kunt u deze bonnen hier niet verzilveren en voor uw bestelling betalen. Als dit in de toekomst zal veranderen, geven wij dat hier zeker aan.

Betalen met bitcoins bij  Zandri.nl

De bitcoins kunt u hier jammer genoeg ook niet gebruiken om te betalen voor uw bestellingen. Het zijn inderdaad coins die heel veel beroemdheid hebben gekregen en die nog steeds de stijgende trend aanhouden, toch zijn er vele bedrijven die deze methode nog niet willen toevoegen aan hun lijst, misschien gebeurd dit in de toekomst wel.

Achteraf betalen

De afterpay service kent men als achteraf betalen. Het is een methode die klanten al te graag gebruiken. Je bestelling eerst ontvangen en dan achteraf betalen en indien u uw bestelling niet wenst, dan kunt u alles terug sturen en dan betaalt u ook niet voor de bestelling.

Zandri.nl review

Heb jij ervaring met het betalen bij deze webwinkel? Deel dan jouw ervaring en plaats een review. Beschrijf duidelijk met welke manier je betaald hebt bij deze webshop en geef aan of je hier tevreden over bent. Op deze manier help je vele andere bezoekers.

Rate this post
(Visited 61 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Betaal gerust met uw paypal kaartje
 • Pas de welbekende iDEAL betaling toe
 • Betalen bij de rembours kan zeker ook
 • Nadelen
 • Bitcoins worden hier niet toegelaten
 • Zandri.nl Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Ervaringen
  [rwp-review id="-1" template="rwp_template_59c8c3dbb03e6"]
  Top 3 per categorie